категорії: музика новина

ТНМК презентували «С.П.А.М» і заспівали кавер на «Файне Місто Тернопіль»

теґи: Спам, ТНМК, Фагот, Фоззі, презентація

DSC_01171 грудня гурт Танок на Майдані Конго презентував альбом «С.П.А.М». Це перший студійний альбом гурту за останні п'ять років. Презентацію «танки» влаштували у столичному клубі «Crystal Hall».


«Дуже багато у нас всередині всього відбувається, а це все виливається в пісні, – каже Фагот. – Більша частина пісень у новому альбомі – неформатні. З точки зору того, що звучить з наших телевізорів, вони абсолютно некоректні, і ми все це об'єднали під одним заголовком. Все що ми чуємо з телевізорів, це справжній спам, а наша творчість – Система Програмування Альтернативного Мислення (С.П.А.М)».


Одним із перших на презентацію завітав Едуард Приступа, більше відомий, як Діля, який шість років тому залишив з гурту ТНМК. Піднявшись на сцену Діля подарував хлопцям красиво запаковану капустину.
«Сам виростив. Це щоб «бабло» завжди було», – пояснив Едуард.

Фоззі та Фагот так зраділи такому подарунку, що одразу ж спробували капусту на смак.

Ще одним сюрпризом стала поява на сцені колишнього телеведучого Сергія Сивохи, який оголосив, що повертається до телевізійної справи. Він разом із гуртом виконав одну із композицій. Це був не єдиний дует на презентації. «Танки» заспівали з колишнім учасником гурту «Пара Нормальних» Іваном Дорном пісню «Все по 8 грн». 


DSC_0123Окрім, нових композицій таких, як «Проїхали», «С.П.А.М» та старих «Люба, люба», «Зроби Мені Хіп-Хоп», «ЖуПан» ТНМК заспівав пісню «Братів Гадюкіних» – «Файне Місто Тернопіль».


«Ми знаємо, яким буде концерт наступного року. Найкращий концерт наступного року. Це буде в травні. Не здогадуєтесь?», – запитав Фоззі у публіки. – Це буде триб'ют одного гурту. Гурту Брати Гадюкіни».

Після цього публіка шалено заверещала. Добра новина.


У ролі бек-вокалістки на презентації альбому «С.П.А.М» була Наталка Гордієнко із гурту «SuperDIVKA».


До речі, у альбомі також є спільні роботи, записані разом російською співачкою Тетяною Зикіною – «Шторм», гуртом У.Ер.А – «ex-Убитые Рэпом» - «Повний бак» (теж виконувалась під час концерту) і легендарним британським гуртом Apollo440 – «OdesaDubStep».